Emergency First Response - Gyermek, csecsemő ellátás

Emergency First Response CFC tanfolyam (Gyermekek, csecsemő ellátása)

Ezen az elsősegély tanfolyamon elsajátíthatóak a csecsemők (0-1 év) és gyermekek (1-8 év) vészhelyzeti ellátásához szükséges készségek, összehasonlítva a felnőttek vészhelyzeti ellátásával. Hasznos lehet gyakorló édesanyák, óvónők és bébiszitterek számára is. 

Az Emergency First Response elsősegélynyújtó tanfolyamon foglalkozunk a gyermekeken való segítés érzelmi aspektusaival is, a vészhelyzeti ellátás gyorsaságának szükségességével, és a másodlagos ellátással, gyerekeknél előforduló betegségek és sérülések esetén.

Az Emergency First Response Care for Children tanfolyamán a hivatásos elsősegélynyújtók által is alkalmazott prioritásokat követjük. A résztvevők stresszmentes tanulási környezetben, sok gyakorlás útján lesznek képesek a jövőbeni vészhelyzetek kezelésére.

Az elsősegély tanfolyam magában foglalja az elsődleges ellátás (CPR) és a másodlagos ellátás (First Aid) készségeinek elsajátítását. Az elsődleges ellátás az életveszélyes helyzetek kezelésére fókuszál (mesterséges lélegeztetés, szív-tüdő újraélesztés, fulladás kezelése, Automata külső defibrillátor használata, komoly vérzés kezelése), míg a másodlagos ellátás a nem közvetlenül életveszélyes helyzetek (sérülések, betegségek, kötözés) kezelését tartalmazza, amikor a mentőszolgálat késik, vagy nem elérhető.


Tanfolyam előfeltétel: Nincs

Minimális korhatár: Nincs
Tanfolyam időtartama: 7 óra

A tanfolyam árát  a tanfolyamok árai menüpontban találja. ITT