ELSŐSEGÉLYOKTATÁS.HU

Hajóorvos.hu    Crewmedical.hu    Tengeribeteg.hu    Repülőorvos.hu    Dr. Melles.hu

OKTATÓ BÁZIS

Bemutatom az Oktató Bázist, amely a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet és a Magyar Hajózási Hatóság által fel van jogosítva, s mely a hajósoknak kifejlesztett alapfokú elsősegélynyújtó tréninget oktatja, valamint az IMO 1.13, IMO 1.14 IMO 1.15 kurzusok végzésére felhatalmazással bír.
Tanfolyamaink a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (International Maritime Organization) tematikája szerint kerülnek levezetésre. A tréning a közúti alapfokú elsősegélynél több elméleti és főleg gyakorlati ismeret ad. Tény, hogy vízi balesetnél az orvosi segítség gyakran később érkezik, ezért előfordulhat, hogy a hajó vezetőjének egyedül kell a sérült légzését, keringését támogatni, a súlyos vérzést csillapítani, az életveszélyes sérülteket menteni .

Az intenzív tréning alatt a hallgatók a súlyos egészségkárosodások megelőzését gyakorolják: mit kell tenni a hajón szívmegállás, súlyos vérzés, fulladás, égés, koponyasérülés és sebek esetén.

A képzést a Központi Közlekedési Felügyelet a TO/KKF/001/2001. számon regisztrálta és engedélyezte.

A Tengerészképzés Akkreditációs és Minőségbiztosító Bizottság igazolta, hogy a képzési program megfelel az STCW 95 kód és a hazai előírásoknak.

A tréning vezetője az egyetlen szakorvos Magyarországon, aki az International Maritime Organization MODEL COURSE 6.09 Trainig Course for Instructors szerint oktathat.


Az oldalon található anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak,
minden jog fenntartva!

© (2008 - ) dr. Melles Imre

Impresszum